30 жовтня 2024 року на кафедрі менеджменту, публічного управління та адміністрування факультету управління та технологій ДУІТ відбулась зустріч з Ігорем Філіпенко, директором департаменту розширеної аналітики, RBC GROUP16:05 на тему: «Як зі штучного інтелекту приготувати смачне блюдо для бізнесу».
Спікер розкрив такі цікаві та сучасні питання, як: концепція нейронних мереж, сегментація клієнтів та виявлення поведінкових шаблонів, «прокляття крос-продажів» та його подолання. Ця зустріч допомогла сформувати компетенції майбутніх фахівців в поведінковій економіці, управлінні споживанням та продажами, формуванні та обробці аналітичних даних клієнтських смаків та багато іншого.
Присутні здобувачі спеціальностей 073 Менеджмент, 076 Підприємництво та торгівля, 028 Менеджмент соціокультурної діяльності першого, другого та третього рівнів вищої освіти були зацікавленні сучасною інформацією, формою подання аналітичних даних та активно приймали участь в дискусії.
Щиро дякуємо Ігорю Філіпенко за приділений час та надання практичних навичок майбутнім спеціалістам, за громадську позицію щодо формування майбутньої еліти країни, за активну участь у житті факультету. Приєднуйтесь до нас, з нами завжди цікаво)